Vrije tijd & Toerisme

Connecting Las Americas

11 maart 2015

Auteur: Max Wohlgemuth Kitslaar

Per motor door Zuid-Amerika

Connecting Las AmericasEind oktober vorig jaar tijdens een weekje vakantie las ik Man in het Zadel van Paul van Hooff. Toen ik de laatste bladzijde gelezen had en het boek met een klap dichtsloeg, wist ik het zeker: ik ga ook zo’n reis maken. Ook op mijn eigen trouwe Moto Guzzi uit 1976.

Intussen ben ik in midden-Argentinië. Mijn Guzzi heeft me intussen van Valparaïso in Chili naar 3700 meter hoogte gebracht, de Andes over. Een prachtige rit. En verder van Mendoza naar Río Cuarto, dwars door het land en de pampas.

Tijdens mijn reis breng ik lokale initiatieven in beeld die op een positieve manier de wereld aan het veranderen zijn. Initiatieven die gebruik maken van mondiale middelen via het internet. Die weten hoe ze een netwerk kunnen bouwen en optimaal gebruiken. Die op een positieve manier vol optimisme naar de wereld kijken en deze een beetje beter proberen te maken.

Waarom doe ik dit? Omdat ik geloof dat deze initiatieven de toekomst hebben. De wereld is zo aan het veranderen op dit moment. Het is nog nooit zo makkelijk geweest om in contact te staan met mensen over de hele wereld en samen projecten te organiseren met behulp van digitale middelen.

Met mijn reis laat ik zien dat als je uit de comfortzone durft te stappen en de verandering die er gaande is aan durft te gaan, er fantastische dingen kunnen gebeuren voor jou en jouw project. Dat ervaar ik zelf ook: deze reis is voor mij ook een stap buiten mijn eigen comfortzone. De reis zal verbinden, maar vooral ook inspireren.

De hele reis, en dus ook alle filmpjes, foto’s en quotes van mooie mensen onderweg, is te volgen via www.connectinglasamericas.com en zes verschillende social media accounts (allemaal te bereiken via de site). De komende maanden zal La Chispa mijn reis ook volgen. Neem gerust via alle mogelijke kanalen contact met me op.

Gerelateerde berichten

agsdix-null

Politiek & Maatschappij

agsdix-null

Kunst & Cultuur

agsdix-null

Vrije tijd & Toerisme

agsdix-null

Economie & Ondernemen

agsdix-null

Milieu en Natuur

agsdix-null

Onderzoek & Wetenschap

Blijf op de hoogte

Adverteren op onze website?

Dat kan! Tegen een scherp tarief plaatsen wij uw advertentie.

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf u in en ontvang onze digitale nieuwsbrief met een overzicht van onze nieuwe artikelen.

Volg ons op social media

Wees als eerste op de hoogte van nieuwe artikelen en deel artikelen met uw netwerk.

Share This