Economie & Ondernemen

Webseminar Braziliaanse zakencultuur

2 juni 2015

Auteur: Daniela Navarrete

Webseminar Braziliaanse zakencultuur Het Netherlands Business Support Office in Brazilië, NBSO Brazil, houdt een online presentatie over de Braziliaanse zakencultuur met verschillende gastsprekers op maandag 8 juni 2015.

In dit tweede webseminar presenteert NBSO Brazil de Braziliaanse zakencultuur. De presentatie gaat in op de culturele regels van zaken doen in Brazilië en de bijzonderheden van de zuidelijke staten en Minas Gerais. Deze presentaties worden gegeven door twee specialisten: Dr. André Zago de Azevedo, docent aan de Universiteit Unisinos en economisch consultant bij Federasul (Federatie van Handelsverenigingen in Rio Grande do Sul), en Maria Flávia, promovendus in Social Business en auteur van het Braziliaanse boek “ Educação e empreendedorismo social: um encontro que (trans)forma cidadãos”. 

Tijd: Maandag 8 juni om 16.30 uur
Spreektaal: Engels
Meedoen: gratis, via  http://livestream.com/NBSOBrazil/brazilianbusinessculture

Aan het eind van de presentaties is er ruimte voor interactie; via de link bestaat de mogelijkheid om vragen te stellen aan NBSO Brazil en de presentatoren.

NBSO Brazil is gevestigd in Belo Horizonte, Brazilië’s derde grote stad, tevens de hoofdstad van de deelstad Minas Gerais. NBSO heeft een bijkantoor in Porto Alegre in de zuidelijke deelstaat Rio Grande do Sul.

 

Bron : Nederlandse Ambassade in Brasilia
Bookmark and Share

Gerelateerde berichten

Van de ene crisis naar de andere- De onevenwichtige Argentijnse economie in vogelvlucht

Van de ene crisis naar de andere- De onevenwichtige Argentijnse economie in vogelvlucht

Argentinië is gewend aan periodes van recessies, koersschommelingen, hoge inflatie, wanbetalingen en sterk fluctuerende armoede. Dat komt mede door wisselvallig financieel en macro-economisch beleid. Tijdens de huidige sociaaleconomische problemen rees de ster van econoom Javier Milei als verpersoonlijking van het anti-establishment. Op 19 november strijdt hij in de tweede ronde van de verkiezingen om het presidentschap in een nek-aan-nekrace met Sergio Massa van de regerende peronistische partij.

Lees meer
agsdix-null

Politiek & Maatschappij

agsdix-null

Kunst & Cultuur

agsdix-null

Vrije tijd & Toerisme

agsdix-null

Economie & Ondernemen

agsdix-null

Milieu en Natuur

agsdix-null

Onderzoek & Wetenschap

Blijf op de hoogte

Adverteren op onze website?

Dat kan! Tegen een scherp tarief plaatsen wij uw advertentie.

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf u in en ontvang onze digitale nieuwsbrief met een overzicht van onze nieuwe artikelen.

Volg ons op social media

Wees als eerste op de hoogte van nieuwe artikelen en deel artikelen met uw netwerk.

Share This