Over La Chispa

agsdix-null

Medewerkers

agsdix-null

Historie

agsdix-null

Vriend worden

agsdix-null

Vacatures

La Chispa is een journalistiek platform over Latijns Amerika. Het Spaanse woord chispa betekent onder meer vonk, geestig, dronken, scherpzinnig en kan in de zinsnede ‘echar chispas’ ook woedend betekenen. Begin 2014 verscheen ons laatste papieren nummer. Online staat La Chispa echter nog steeds garant voor dezelfde journalistieke en betrokken informatie over Latijns Amerika. La Chispa heeft 2 digitale kanalen.

Website

Op onze website kunt u terecht voor actuele nieuwsberichten, achtergrondartikelen, tips, recensies en columns. Met grotere frequentie dan in print mogelijk was, bieden we onze lezers hier nieuws, achtergrond en opinie.

Nieuwsbrief

Eens per maand versturen wij een nieuwsbrief waarin het laatste nieuws staat over La Chispa en Latijns Amerika. Ook zijn hierin regelmatig leuke lezersacties te vinden. Abonneer u hieronder op onze nieuwsbrief.

De redactie van La Chispa werkt geheel op vrijwillige basis. Toch is voor onderhoud van de website, de community en onkosten van de medewerkers een financiële basis nodig. Om u dit digitale platform te kunnen blijven aanbieden, zijn we daarom afhankelijk van donaties en advertenties. Wilt u La Chispa steunen? Kijk dan hier voor de mogelijkheden. 

Blijf op de hoogte

Adverteren op onze website?

Wij bieden u de mogelijkheid om tegen een scherp tarief uw advertenties op onze website te plaatsen.

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf u in en ontvang elke maand een nieuwsbrief met actueel nieuws en exclusieve content.

Volg ons op social media

Naast onze website plaatsen wij ook exclusieve content op onze social media kanalen.