Vrije tijd & Toerisme

Voorbereiding Bolivia op World Travel Awards

19 juli 2019

Voorbereiding Bolivia op World Travel Awards

De boegbeelden van de reisindustrie uit heel Zuid- en Midden-Amerika nemen deel aan de inauguratieceremonie van de World Travel Awards (WTA) op 13 juli in Bolivia. De rode loperavond vindt plaats in het Real Plaza Hotel & Convention Center in de hoofdstad La Paz, een van de zeven stedelijke wonderen van de wereld.

Bolivia is een snel opkomende toeristische bestemming, een land van ongelooflijke schoonheid en een rijke inheemse cultuur. Van luxe resorts aan de oever van het Titicacameer tot de verbazingwekkende zoutvlaktes van Uyuni, biedt Bolivia een schat aan reiservaringen.

Graham Cooke, oprichter van WTA, zegt: “Het is een eer om World Travel Awards voor het eerst naar Bolivia te mogen brengen in onze 26-jarige geschiedenis en ik ben verheugd dat ik de hoogste besluitvormers uit heel Latijns-Amerika hierbij mag verwelkomen in dit betoverende land. Hij voegde eraan toe: “WTA heeft zijn positie als marktleider in de afgelopen 26 jaar gehandhaafd en als het wereldwijde benchmark voor het belonen van uitmuntendheid in reizen en toerisme. Ik kijk er naar uit om deel te nemen aan onze genomineerden in La Paz voor een fascinerende ervaring. ”

Wilma Alanoca Mamani, minister van Cultuur en Toerisme van Bolivia, zei: “We zijn verheugd WTA welkom te heten, samen met de leiders en ondernemers van de Latijns-Amerikaanse toerismenindustrie. De WTA Latin America Ceremony 2019 belooft spannend te worden. Bolivia heeft een rijke cultuur en archeologie, en toerisme is een aanvulling op onze levende cultuur. La Paz, de stad van de vrede, is uniek – de geografie, de mensen, de cultuur en gebruiken ervan leven samen tussen het voorouderlijke en de moderniteit van een metropool.”

De VIP-ceremonie vormt de vijfde etappe van de WTA Grand Tour 2019 – een zoektocht naar de beste reis- en toerisme-organisaties ter wereld. Andere regionale ceremonieën in 2019 zijn Montego Bay (Jamaica), Abu Dhabi (VAE), Mauritius, Madeira (Portugal), Phu Quoc (Vietnam), en de winnaars gaan naar de Gr De VIP-ceremonie vormt de vijfde etappe van de WTA Grand Tour 2019 – een zoektocht naar de beste reis- en toerisme-organisaties ter wereld. Andere regionale ceremonieën in 2019 zijn Montego Bay (Jamaica), Abu Dhabi (VAE), Mauritius, Madeira (Portugal), Phu Quoc (Vietnam), en de winnaars gaan naar de Grote Finale in Muscat (Oman).

Bron: Mercopress

Gerelateerde berichten

Paaseilanders willen toeristen terug

Paaseilanders willen toeristen terug

Goede Vrijdag is voor veel Latijns-Amerikanen het begin van de Heilige Week, Semana Santa, een van de belangrijkste vrije weken van het jaar. Ook veel Chilenen maken zich op om de Paasdagen vrij te nemen en er op uit te trekken, zeker na twee jaar beperkingen vanwege de covid-pandemie. Op Paaseiland, Rapa Nui, valt echter nog niet zo veel te vieren. De afgevaardigde van het eiland in het Chileense parlement, Hotuiti Teao Drago, vroeg minister van Binnenlandse Zaken Izkia Siches eerder deze week om spoedige aandacht voor de situatie in zijn district.

Lees meer
agsdi-globe

Politiek & Maatschappij

agsdi-portrait

Kunst & Cultuur

agsdi-camera

Vrije tijd & Toerisme

agsdi-income

Economie & Ondernemen

agsdi-leaves

Milieu en Natuur

agsdi-learn

Onderzoek & Wetenschap

Blijf op de hoogte

Adverteren op onze website?

Dat kan! Tegen een scherp tarief plaatsen wij uw advertentie.

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf u in en ontvang onze digitale nieuwsbrief met een overzicht van onze nieuwe artikelen.

Volg ons op social media

Wees als eerste op de hoogte van nieuwe artikelen en deel artikelen met uw netwerk.

Share This