Onderzoek & Wetenschap

Oproep! Wil je geïnterviewd worden over je scriptie?

4 mei 2023

Nanneke Winters

Boost je CV en bereik een breder publiek!

English below

Heb jij recent onderzoek gedaan in Latijns-Amerika voor je studie? En lijkt het je leuk dat niet alleen je studiebegeleider en je vrienden daar iets van weten, maar ook een breder publiek?

Vertel er dan over in La Chispa, hét online journalistieke platform voor nieuws, achtergrond en opinie over het hedendaagse Latijns-Amerika.

Grijp nu je kans en leer meteen hoe je je onderzoek toegankelijk maakt voor een breder publiek! Stuur een mailtje naar winters@iss.nl met drie regels over je onderzoek, dan sturen wij je een korte vragenlijst voor onze Rubriek “Chispitas”: studenten over hun afstudeeronderzoek in Latijns-Amerika.

 

Call! Do you want to be interviewed about your thesis?

Did you recently conduct research in Latin America for your studies? And do you want more people to know about your experiences and findings?

Then tell all about in La Chispa, the online Dutch journalistic platform for news, reviews and background stories about contemporary Latin American issues.

Grab your chance and make your research accessible to a larger audience! Send an email of three sentences about your research to winters@iss.nl, and we’ll send you a short questionnaire for our “Chispitas” feature: students narrate their research in Latin America.

Gerelateerde berichten

Barrios cerrados in Argentinië

Barrios cerrados in Argentinië

Mijn naam is Fleur Hessing, geboren en getogen in Amsterdam, maar met Argentinië als tweede thuis. Ik heb de studie Latijns-Amerikaanse Studies (CEDLA, UvA) gedaan, nadat ik op mijn zestiende voor het eerst in San Juan, Argentinië was. Ik vond de mensen en de cultuur interessant en genoot van de gesprekken over politiek en economie. Graag wilde ik er meer over weten.

Lees meer
Vee, niet coca, is de oorzaak van de ontbossing in het Colombiaanse Amazonegebied

Vee, niet coca, is de oorzaak van de ontbossing in het Colombiaanse Amazonegebied

Veeteelt en niet cocaïne heeft de afgelopen vier decennia geleid tot de vernietiging van het Colombiaanse Amazonegebied, zo blijkt uit een nieuwe studie. Opeenvolgende recente regeringen hebben bezorgdheid over het milieu gebruikt om het opvoeren van hun oorlog tegen de groene struik te rechtvaardigen, maar het onderzoek toont aan dat in 2018 de hoeveelheid bos die werd gekapt om coca, het basisingrediënt van cocaïne, te verbouwen, slechts 1/60ste was van die voor vee .

Lees meer
agsdix-null

Politiek & Maatschappij

agsdix-null

Kunst & Cultuur

agsdix-null

Vrije tijd & Toerisme

agsdix-null

Economie & Ondernemen

agsdix-null

Milieu en Natuur

agsdix-null

Onderzoek & Wetenschap

Blijf op de hoogte

Adverteren op onze website?

Dat kan! Tegen een scherp tarief plaatsen wij uw advertentie.

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf u in en ontvang onze digitale nieuwsbrief met een overzicht van onze nieuwe artikelen.

Volg ons op social media

Wees als eerste op de hoogte van nieuwe artikelen en deel artikelen met uw netwerk.

Share This