Kunst & Cultuur

Beeldmateriaal gezocht!

4 juli 2022

Mark Weenink

Heb je mooie foto’s van Latijns-Amerika voor onze artikelen? Stuur ons dan een e-mail

Al jaren schrijven wij met passie over ons en jouw favoriete continent: Latijns-Amerika. Die teksten maken we graag aantrekkelijker met foto’s van het onderwerp. Dat doen we met eigen fotomateriaal en foto’s uit openbare bronnen die gratis beschikbaar zijn.

Omdat ons fotoarchief beperkt is en we geen middelen hebben om foto’s te kopen, doen we een oproep aan jullie, onze lezers.

Foto’s gezocht!

Heb je mooie foto’s beschikbaar die we kosteloos mogen gebruiken bij onze artikelen? Laat dit ons dan weten met een e-mail naar chispa@dds.nl ovv ‘foto’s. Stuur de foto’s aub niet zelf mee, dat regelen we op een later moment.

 

Wat voor soort foto’s zoeken wij?

Latijns-Amerika is een gevarieerd continent, met veel verschillende landen en een brede schakering aan onderwerpen waarover we schrijven.

We zijn niet per se op zoek naar ‘vakantiekiekjes’, maar die mogen er uiteraard bij zitten. Zo lang het maar mooi beeld en duidelijk is wat je ziet. En we moeten natuurlijk weten over welk land, regio, stad, kopermijn, feest, verkiezing, bekende persoon enz. het gaat.

Als wij jouw foto(‘s) gebruiken, dan noemen we uiteraard je naam (tenzij je daar geen prijs op stelt).

Bij voorbaat dank voor jullie medewerking!

Gerelateerde berichten

Schrijven zoals een vos

Schrijven zoals een vos

In de verhalenbundel Mond vol vogels van Samanta Schweblin (1978) krijgt elk personage te maken met het onverwachte, zo lezen we op de omslag. In twintig verhalen schetst de Argentijnse schrijfster verschillende werelden waarin personages het leven proberen te vatten en te beleven, soms in alledaagse situaties, soms in absurdistische omstandigheden. Schweblin woont in Berlijn. La Chispa interviewde haar per e-mail.

Lees meer
Los delincuentes

Los delincuentes

Een bankmedewerker in Buenos Aires is zijn saaie bestaan beu en bedenkt een plan om de bank te beroven van exact het salarisbedrag dat hij van zijn werkgever zou krijgen als hij er tot zijn pensioen zou werken. Hij betrekt een collega bij het plan, maar er loopt natuurlijk van alles fout. Als toeschouwer begin je je af te vragen hoe zinvol je eigen werk eigenlijk is…. en of je ook niet zo’n stunt zou moeten uithalen.

Lees meer
agsdix-null

Politiek & Maatschappij

agsdix-null

Kunst & Cultuur

agsdix-null

Vrije tijd & Toerisme

agsdix-null

Economie & Ondernemen

agsdix-null

Milieu en Natuur

agsdix-null

Onderzoek & Wetenschap

Blijf op de hoogte

Adverteren op onze website?

Dat kan! Tegen een scherp tarief plaatsen wij uw advertentie.

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf u in en ontvang onze digitale nieuwsbrief met een overzicht van onze nieuwe artikelen.

Volg ons op social media

Wees als eerste op de hoogte van nieuwe artikelen en deel artikelen met uw netwerk.

Share This