Kunst & Cultuur

Beeldmateriaal gezocht!

4 juli 2022

Mark Weenink

Heb je mooie foto’s van Latijns-Amerika voor onze artikelen? Stuur ons dan een e-mail

Al jaren schrijven wij met passie over ons en jouw favoriete continent: Latijns-Amerika. Die teksten maken we graag aantrekkelijker met foto’s van het onderwerp. Dat doen we met eigen fotomateriaal en foto’s uit openbare bronnen die gratis beschikbaar zijn.

Omdat ons fotoarchief beperkt is en we geen middelen hebben om foto’s te kopen, doen we een oproep aan jullie, onze lezers.

Foto’s gezocht!

Heb je mooie foto’s beschikbaar die we kosteloos mogen gebruiken bij onze artikelen? Laat dit ons dan weten met een e-mail naar chispa@dds.nl ovv ‘foto’s. Stuur de foto’s aub niet zelf mee, dat regelen we op een later moment.

 

Wat voor soort foto’s zoeken wij?

Latijns-Amerika is een gevarieerd continent, met veel verschillende landen en een brede schakering aan onderwerpen waarover we schrijven.

We zijn niet per se op zoek naar ‘vakantiekiekjes’, maar die mogen er uiteraard bij zitten. Zo lang het maar mooi beeld en duidelijk is wat je ziet. En we moeten natuurlijk weten over welk land, regio, stad, kopermijn, feest, verkiezing, bekende persoon enz. het gaat.

Als wij jouw foto(‘s) gebruiken, dan noemen we uiteraard je naam (tenzij je daar geen prijs op stelt).

Bij voorbaat dank voor jullie medewerking!

Gerelateerde berichten

Restauratie van in Amsterdam ontdekte Chileense muurschildering

Restauratie van in Amsterdam ontdekte Chileense muurschildering

In Amsterdam-West werd in oktober 2018 grote muurschildering ontdekt die door een Chileense politieke vluchtelingen in 1981 gemaakt is. De muurschildering wordt nu gerestaureerd door de toenmalige leider van de schildersbrigade Jorge Kata Nuñez, samen met een andere Chileense kunstenaar, Juan Heinsohn. Dit stukje politieke en culturele geschiedenis blijft zo voor Amsterdam behouden.

Lees meer

Ondanks de crisis viert Haïti het jaarlijks boekenfestival

Goed nieuws uit Haïti is al jaren zeldzaam. De berichten gaan bijna altijd over aardbevingen, orkanen, ontvoeringen en moorden. Het gros van de ruim elf miljoen inwoners zou het liefst het eiland willen verlaten. En tóch, toch zijn er Haïtianen die de moed niet verliezen en keer op keer weer mooie dingen organiseren. Zoals het jaarlijkse boekenfestival Livres en folie, dat donderdag 16 juni voor de achtentwintigste keer wordt gehouden, ditmaal in het Karibe Convention Center in de hoofdstad Port-au-Prince.

Lees meer
agsdi-globe

Politiek & Maatschappij

agsdi-portrait

Kunst & Cultuur

agsdi-camera

Vrije tijd & Toerisme

agsdi-income

Economie & Ondernemen

agsdi-leaves

Milieu en Natuur

agsdi-learn

Onderzoek & Wetenschap

Blijf op de hoogte

Adverteren op onze website?

Dat kan! Tegen een scherp tarief plaatsen wij uw advertentie.

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf u in en ontvang onze digitale nieuwsbrief met een overzicht van onze nieuwe artikelen.

Volg ons op social media

Wees als eerste op de hoogte van nieuwe artikelen en deel artikelen met uw netwerk.

Share This