Kunst & Cultuur

Beeldmateriaal gezocht!

4 juli 2022

Mark Weenink

Heb je mooie foto’s van Latijns-Amerika voor onze artikelen? Stuur ons dan een e-mail

Al jaren schrijven wij met passie over ons en jouw favoriete continent: Latijns-Amerika. Die teksten maken we graag aantrekkelijker met foto’s van het onderwerp. Dat doen we met eigen fotomateriaal en foto’s uit openbare bronnen die gratis beschikbaar zijn.

Omdat ons fotoarchief beperkt is en we geen middelen hebben om foto’s te kopen, doen we een oproep aan jullie, onze lezers.

Foto’s gezocht!

Heb je mooie foto’s beschikbaar die we kosteloos mogen gebruiken bij onze artikelen? Laat dit ons dan weten met een e-mail naar chispa@dds.nl ovv ‘foto’s. Stuur de foto’s aub niet zelf mee, dat regelen we op een later moment.

 

Wat voor soort foto’s zoeken wij?

Latijns-Amerika is een gevarieerd continent, met veel verschillende landen en een brede schakering aan onderwerpen waarover we schrijven.

We zijn niet per se op zoek naar ‘vakantiekiekjes’, maar die mogen er uiteraard bij zitten. Zo lang het maar mooi beeld en duidelijk is wat je ziet. En we moeten natuurlijk weten over welk land, regio, stad, kopermijn, feest, verkiezing, bekende persoon enz. het gaat.

Als wij jouw foto(‘s) gebruiken, dan noemen we uiteraard je naam (tenzij je daar geen prijs op stelt).

Bij voorbaat dank voor jullie medewerking!

Gerelateerde berichten

Schrijven zoals een vos

Schrijven zoals een vos

In de verhalenbundel Mond vol vogels van Samanta Schweblin (1978) krijgt elk personage te maken met het onverwachte, zo lezen we op de omslag. In twintig verhalen schetst de Argentijnse schrijfster verschillende werelden waarin personages het leven proberen te vatten en te beleven, soms in alledaagse situaties, soms in absurdistische omstandigheden. Schweblin woont in Berlijn. La Chispa interviewde haar per e-mail.

Lees meer
Argentijnse film Planta Permanente op 7 november in Amsterdam

Argentijnse film Planta Permanente op 7 november in Amsterdam

Op dinsdag 7 november is in de Openbare Bibliotheek Amsterdam de Argentijnse film Planta Permanente/The Lunchroom te zien. Onenigheid op de werkvloer en de manier waarop die wordt aangepakt zijn onderwerpen die in de film worden aangesneden. De film maakt duidelijk dat arbeidsconflicten geleidelijk aan minder zichtbaar zijn geworden, maar dat rechtvaardigheid nog altijd ver te zoeken is. De film wordt ingeleid door Saskia van Drunen, die in het artikel Tussen gerechtigheid en straffeloosheid de worsteling van Argentinië met het dictatoriale verleden belichtte. De vertoning van de film is een initiatief van het Instituto Cervantes en het Huelva Ibero-American Film Festival.

Lees meer
agsdix-null

Politiek & Maatschappij

agsdix-null

Kunst & Cultuur

agsdix-null

Vrije tijd & Toerisme

agsdix-null

Economie & Ondernemen

agsdix-null

Milieu en Natuur

agsdix-null

Onderzoek & Wetenschap

Blijf op de hoogte

Adverteren op onze website?

Dat kan! Tegen een scherp tarief plaatsen wij uw advertentie.

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf u in en ontvang onze digitale nieuwsbrief met een overzicht van onze nieuwe artikelen.

Volg ons op social media

Wees als eerste op de hoogte van nieuwe artikelen en deel artikelen met uw netwerk.

Share This