Kunst & Cultuur

Beeldmateriaal gezocht!

4 juli 2022

Mark Weenink

Heb je mooie foto’s van Latijns-Amerika voor onze artikelen? Stuur ons dan een e-mail

Al jaren schrijven wij met passie over ons en jouw favoriete continent: Latijns-Amerika. Die teksten maken we graag aantrekkelijker met foto’s van het onderwerp. Dat doen we met eigen fotomateriaal en foto’s uit openbare bronnen die gratis beschikbaar zijn.

Omdat ons fotoarchief beperkt is en we geen middelen hebben om foto’s te kopen, doen we een oproep aan jullie, onze lezers.

Foto’s gezocht!

Heb je mooie foto’s beschikbaar die we kosteloos mogen gebruiken bij onze artikelen? Laat dit ons dan weten met een e-mail naar chispa@dds.nl ovv ‘foto’s. Stuur de foto’s aub niet zelf mee, dat regelen we op een later moment.

 

Wat voor soort foto’s zoeken wij?

Latijns-Amerika is een gevarieerd continent, met veel verschillende landen en een brede schakering aan onderwerpen waarover we schrijven.

We zijn niet per se op zoek naar ‘vakantiekiekjes’, maar die mogen er uiteraard bij zitten. Zo lang het maar mooi beeld en duidelijk is wat je ziet. En we moeten natuurlijk weten over welk land, regio, stad, kopermijn, feest, verkiezing, bekende persoon enz. het gaat.

Als wij jouw foto(‘s) gebruiken, dan noemen we uiteraard je naam (tenzij je daar geen prijs op stelt).

Bij voorbaat dank voor jullie medewerking!

Gerelateerde berichten

Het brandende huis: de maximale grens van verdriet

Het brandende huis: de maximale grens van verdriet

Hoe gaan ouders om met het verlies van hun kind? Welk effect heeft een zelfgekozen levenseinde van een zoon op de relatie van die achterblijvende ouders? Wat doet het enorme verdriet met het gezin? Deze vragen onderzoekt de Colombiaanse schrijver Tomás González (1950) in zijn ingetogen roman Het broze licht. Hoofdpersoon is de kunstschilder David, die in 1983 met zijn vrouw Sara en hun drie zoons vanuit Colombia naar de Verenigde Staten emigreert.

Lees meer
DocuArte Panamá

DocuArte Panamá

In samenwerking met de Ambassade van Panama in Nederland vertonen we de documentaire DocuArte Panamá, een filmproject dat het artistieke geheugen van het land wil bewaren en vastleggen, en dat de levensloop en het werk beschrijft van belangrijke Panamese schilders van 1849 tot 1950. 

Lees meer
agsdi-globe

Politiek & Maatschappij

agsdi-portrait

Kunst & Cultuur

agsdi-camera

Vrije tijd & Toerisme

agsdi-income

Economie & Ondernemen

agsdi-leaves

Milieu en Natuur

agsdi-learn

Onderzoek & Wetenschap

Blijf op de hoogte

Adverteren op onze website?

Dat kan! Tegen een scherp tarief plaatsen wij uw advertentie.

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf u in en ontvang onze digitale nieuwsbrief met een overzicht van onze nieuwe artikelen.

Volg ons op social media

Wees als eerste op de hoogte van nieuwe artikelen en deel artikelen met uw netwerk.

Share This