Politiek & Maatschappij

Vroegere Miss Puerto Rico en Miss Argentinië trouwen in een geheime ceremonie

8 november 2022

Redactie

Fabiola Valentín en Mariana Varela, beiden voormalig finalisten van Miss Grand International, trouwden op 28 oktober in een geheime ceremonie. De voormalige schoonheidskoninginnen Miss Puerto Rico en Miss Argentina hebben een romantisch geheim onthuld: ze hadden niet alleen een relatie, maar zijn afgelopen weekend in het huwelijksbootje gestapt. Na twee jaar samen te zijn geweest, plaatsten Fabiola Valentín uit Puerto Rico en Mariana Varela uit Argentinië een Instagram-reel om hun romance te vieren.

“Nadat we besloten hadden om onze relatie privé te houden, hebben we op een speciale dag de deuren voor jullie geopend”, aldus het bijschrift, omringd door emoji’s met hartjes en ringen. De video toonde hoogtepunten uit hun tijd samen, waaronder reizen, knuffels en het huwelijksaanzoek. Het stel trouwde op 28 oktober, gekleed in het wit, in een gerechtsgebouw in Puerto Rico. Het bericht heeft bijna 10.000 reacties ontvangen.

Het paar lijkt elkaar te hebben ontmoet tijdens de Miss Grand International-verkiezing in Thailand, meldde NBC-nieuws. Ze haalden allebei de top 10. Het homohuwelijk is legaal in Argentinië en is sinds 2015 legaal in Puerto Rico na een uitspraak van het Amerikaanse Hooggerechtshof.

Foto: Instagram

 

The Guardian

Gerelateerde berichten

Nicaragua- Een serie impressies uit een belaagd land. Deel 5: Economische apartheid in Nicaragua

Nicaragua- Een serie impressies uit een belaagd land. Deel 5: Economische apartheid in Nicaragua

Dit is het vijfde deel van een serie verhalen van Hans Zwinkels * over het alledaagse leven in Nicaragua. Alle namen zijn gefingeerd, want journalisten zijn niet welkom onder het bewind van Daniel Ortega en zijn vrouw. De ‘gewone’ Nicaraguaan houdt kritiek en onvrede voor zich uit angst voor repressie.

Lees meer
agsdi-globe

Politiek & Maatschappij

agsdi-portrait

Kunst & Cultuur

agsdi-camera

Vrije tijd & Toerisme

agsdi-income

Economie & Ondernemen

agsdi-leaves

Milieu en Natuur

agsdi-learn

Onderzoek & Wetenschap

Blijf op de hoogte

Adverteren op onze website?

Dat kan! Tegen een scherp tarief plaatsen wij uw advertentie.

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf u in en ontvang onze digitale nieuwsbrief met een overzicht van onze nieuwe artikelen.

Volg ons op social media

Wees als eerste op de hoogte van nieuwe artikelen en deel artikelen met uw netwerk.

Share This