Politiek & Maatschappij

Vroegere Miss Puerto Rico en Miss Argentinië trouwen in een geheime ceremonie

8 november 2022

Redactie

Fabiola Valentín en Mariana Varela, beiden voormalig finalisten van Miss Grand International, trouwden op 28 oktober in een geheime ceremonie. De voormalige schoonheidskoninginnen Miss Puerto Rico en Miss Argentina hebben een romantisch geheim onthuld: ze hadden niet alleen een relatie, maar zijn afgelopen weekend in het huwelijksbootje gestapt. Na twee jaar samen te zijn geweest, plaatsten Fabiola Valentín uit Puerto Rico en Mariana Varela uit Argentinië een Instagram-reel om hun romance te vieren.

“Nadat we besloten hadden om onze relatie privé te houden, hebben we op een speciale dag de deuren voor jullie geopend”, aldus het bijschrift, omringd door emoji’s met hartjes en ringen. De video toonde hoogtepunten uit hun tijd samen, waaronder reizen, knuffels en het huwelijksaanzoek. Het stel trouwde op 28 oktober, gekleed in het wit, in een gerechtsgebouw in Puerto Rico. Het bericht heeft bijna 10.000 reacties ontvangen.

Het paar lijkt elkaar te hebben ontmoet tijdens de Miss Grand International-verkiezing in Thailand, meldde NBC-nieuws. Ze haalden allebei de top 10. Het homohuwelijk is legaal in Argentinië en is sinds 2015 legaal in Puerto Rico na een uitspraak van het Amerikaanse Hooggerechtshof.

Foto: Instagram

 

The Guardian

Gerelateerde berichten

Toenemend geweld in het bosrijke zuiden en het droge noorden van Chili

Toenemend geweld in het bosrijke zuiden en het droge noorden van Chili

Chili staat bekend als een relatief veilig land, maar heeft de laatste jaren te maken met een sterke toename van ernstige criminaliteit. Daarvoor zijn verschillende oorzaken. In het zuiden van het land speelt het conflict tussen inheemse Mapuche en bosbedrijven, in het noorden zijn Colombiaanse en Venezolaanse bendes actief. Intussen probeert president Boric het hoofd te bieden aan het geweld en de ontstane onrust.

Lees meer
Uitzending Spoorloos 1 november over geroofde Argentijnse baby’s

Uitzending Spoorloos 1 november over geroofde Argentijnse baby’s

De uitzending was woensdagavond 1 november, maar kan op Uitzending gemist worden teruggekeken. In de laatste uitzending van dit seizoen vertelt de in Nederland woonachtige Ana haar verhaal. Tien jaar geleden werd middels DNA-onderzoek vastgesteld dat zij tot de zogenaamde roofbaby’s behoort. Haar beide ouders zijn tijdens de Videla-dictatuur vermoord. Haar moeder was vijf maanden zwanger toen zij werd gearresteerd. Op één klein berichtje kort na haar arrestatie werd nooit meer iets van haar vernomen. Haar dochter Ana is geadopteerd, iets dat zij pas op 36-jarige leeftijd te horen kreeg.

Lees meer
agsdix-null

Politiek & Maatschappij

agsdix-null

Kunst & Cultuur

agsdix-null

Vrije tijd & Toerisme

agsdix-null

Economie & Ondernemen

agsdix-null

Milieu en Natuur

agsdix-null

Onderzoek & Wetenschap

Blijf op de hoogte

Adverteren op onze website?

Dat kan! Tegen een scherp tarief plaatsen wij uw advertentie.

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf u in en ontvang onze digitale nieuwsbrief met een overzicht van onze nieuwe artikelen.

Volg ons op social media

Wees als eerste op de hoogte van nieuwe artikelen en deel artikelen met uw netwerk.

Share This