Diensten en partners

La Chispa is in Nederland en België hét kenniscentrum over Latijns Amerika en het Caribisch gebied. Daarbij werken we graag samen met andere organisaties die op dit gebied werkzaam zijn. We hebben de laatste jaren met veel interessante partners samengewerkt. Ook verzorgen we in opdracht diensten zoals teksten, debatten, lezingen en talkshows over thema’s gerelateerd aan Latijns Amerika.

Diensten van la chispa

Met onze kennis van het continent en van journalistieke producties staan wij garant voor kwaliteit. Samen met de opdrachtgever zoeken wij naar de juiste invulling. La Chispa biedt maatwerk op de volgende terreinen:

  • Teksten voor brochures, producten, folders, jaarverslagen, verslaglegging van bijeenkomsten, opstellen van persberichten.
  • Organisatie van debatten, seminars en conferenties, zowel inhoudelijk als technisch.       
  • Workshops op het gebied van teksten schrijven, maatschappij en cultuur van Latijns Amerika.      
  • Lezingen over een breed spectrum van onderwerpen, van politiek en economie tot cultuur, historie en maatschappelijke ontwikkelingen.       
  • Voorzitten debatten, seminars en conferenties, alsmede deelnemen aan paneldiscussies.
  • Teksten vertalen vanuit Spaans of Portugees.      

Stuur voor meer informatie een bericht naar: info@lachispa.eu.

Partners van la chispa

Begin 2014 werd ons laatste papieren nummer gepresenteerd. Dit heeft natuurlijk gevolgen voor de mogelijkheden die wij potentiële partners kunnen bieden. Toch kunnen we ook via de website en de nieuwsbrief uw organisatie onder de aandacht brengen. Mogelijkheden variëren van een banner op de homepage tot het gezamelijk uitwerken van een gewenst onderwerp in artikelen of tips. 

Wilt u meer weten over samenwerken met La Chispa? Neem dan contact op via info@lachispa.eu en informeer naar de mogelijkheden. 

Blijf op de hoogte

Adverteren op onze website?

Wij bieden u de mogelijkheid om tegen een scherp tarief uw advertenties op onze website te plaatsen.

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf u in en ontvang elke maand een nieuwsbrief met actueel nieuws en exclusieve content.

Volg ons op social media

Naast onze website plaatsen wij ook exclusieve content op onze social media kanalen.